Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το "Κολόκουρο" έγινε > 1.000 επισκέψεων !

Φίλες και φίλοι του κολόκουρου Χρόνια Πολλά.

"Γιορτάζουμε" την επιτυχία που είχε το blog μας/σας αφού ξεπεράσαμε τις 1.000 επισκέψεις μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Όχι ότι είναι πολλές ή ότι αποτελεί κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα. Δεδομένης όμως της κατάστασης που επικρατεί στον εργοληπτικό χώρο και του πραγματικού αριθμού των "μάχιμων" και ενεργών εργοληπτών, είναι αρκετές οι μοναδικές επισκέψεις, δεδομένου ότι το blog μας/σας δεν έχει "διαφημιστεί" ή εισαχθεί στις μηχανές αναζήτησης ή σε καταλόγους.

Δεν έχουμε πρόθεση να σας στεναχωρήσουμε μέρες που είναι. Βρισκόμαστε στο τέλος μιας πολύ άσχημης χρονιάς για τον εργοληπτικό κλάδο και όλοι μας ελπίζουμε για καλύτερες μέρες το 2011.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, ειδικά μετά από όσα ακούστηκαν χτες στα δελτία ειδήσεων σχετικά με τις ανακοινώσεις Ρέππα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Πρέπει πλέον να θεωρούμε δεδομένο ότι το σχέδιο νόμου θα περάσει "ως έχει" και ίσως με ακόμα πιο επιβαρυντικές διατάξεις για τους εργολήπτες, ενώ από τα λόγια του υπουργού καταλαβαίνουμε εύκολα πλέον τι μας περιμένει.

"Μείωση χρόνου παράδοσης"
"Επιμήκυνση χρόνου Συντήρησης"
"Μεγιστοποίηση Έκπτωσης από τον Ανάδοχο" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακούστε τα αυτά (για να μη νομίζουν κάποιοι ότι τα βγάζουμε από το μυαλό μας) στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της 29/12/2010 και ώρα 20:00.

Το link του δελτίου είναι εδώ !!!!!!!
Για συντομία μετακινήστε το χρόνο του σχετικού video στο 22ο με 23ο λεπτό και θα ακούσετε τα παραπάνω να τα εκφωνεί η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων !!!

Με τις υγείες μας λοιπόν...

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που επικοινωνούν στο mail μας. Όπως έχουμε ξαναπεί δεν απαντούμε προσωπικά αλλά συνολικά από το blog. Για τα δικά μας video των δημοπρασιών έχουμε ξαναπεί. Όσοι θέλετε να τα παρακολουθείτε στο εξής θα πρέπει να καταρχήν να μας στείλετε ένα email με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Μετά θα πρέπει να εγγραφείτε στο YouTube και να γίνετε συνδρομητές στο κανάλι. Εμείς (όταν θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία των videos και καλυφθούν πρόσωπα) θα σας προσθέσουμε στη λίστα των φίλων που θα μπορούν να παρακολουθούν ότι ανεβάζουμε στο κανάλι.

Είναι λίγο περίπλοκη διαδικασία αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Και μόνο 50 συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα απόρρητα και ιδιωτικά videos. Ο περιορισμός αυτός δεν είναι από εμάς, αλλά από το ίδιο το YouTube. Στο μέλλον και ανάλογα με τις εξελίξεις θα δούμε πως θα συνεχίσουμε ώστε να μπορούν να βλέπουν όλοι.

Το θέμα όμως δεν είναι τα videos. Τα videos απλά δείχνουν μια πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας και γνωρίζουν και οι υπηρεσίες και η πολιτεία.

Το θέμα είναι πως θα οργανωθούμε μακριά από τις ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ εργοληπτικές οργανώσεις και θα διεκδικήσουμε το αυτονόητο. ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ !!!

Φίλες και φίλοι σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευτυχισμένο το 2011.
Υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.
Να ευχηθούμε να δούμε αρκετά έργα και να υπάρχουν τα χρήματα στα ταμεία.
Και κυρίως να ευχηθούμε σε κάποιους ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ μήπως και σταματήσει η ΤΡΕΛΛΑ των εκπτώσεων. 

Υστερόγραφο. Παρατείναμε την ψηφοφορία για τον Μαθηματικό Τύπο. Καθώς περνά ο καιρός και το blog γίνεται περισσότερο γνωστό, θέλουμε να δούμε να ψηφίζουν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάδελφοι ώστε να έχουμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της άποψης του εργοληπτικού κόσμου. Διαδόστε το, πείτε το και σε άλλους που πιθανόν δεν το ξέρουν ώστε να ψηφίσουν και αυτοί και να δηλώσουν την άποψή τους.

Στείλτε υλικό για δημοσίευση ή ότι άλλο σχετικό με τον κλάδο μας στο :

k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου