Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Οι απειλές ενός αρχιερέα των Αεριτζήδων

Μέχρι σήμερα το κολόκουρο έχει λάβει πάρα πολλά μηνύματα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αναφέρεται με θετικά σχόλια στη λειτουργία του blog. Υπάρχουν όμως και κάποιες αντίθετες απόψεις σε ότι αφορά στα πρόσωπα που φαίνονται στα videos και τα οποία πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση με τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ και ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ούτε φυσικά με τους ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ (εκπτώσεων και κολόκουρου).

Το κολόκουρο ζητά συγνώμη - από αυτούς και μόνο -  και θα επανορθώσει άμεσα. Όπως ήδη θα παρατηρήσατε τα videos δεν είναι πλέον δημόσια ορατά, παρά μόνο οι συνδρομητές του κολόκουρου θα μπορούν να τα δουν (σε λίγες μέρες). Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας όπου θα αποκρύπτουμε με τεχνικά μέσα πρόσωπα συναδέλφων και θα φαίνονται μόνο αυτά (τα πρόσωπα) που πρέπει να φανούν.

Επανερχόμαστε, λοιπόν, στον τίτλο της παρούσας δημοσίευσης και σας παραθέτουμε την παρακάτω φωτογραφία. Δείτε την προσεκτικά.


Τη φωτογραφία αυτή μας την έστειλε ως απειλή ο "συνάδελφος" ..........@msn.com προφανώς για να σταματήσουμε τις αποκαλύψεις και να μας φοβίσει... χεστήκαμε τώρα !!!
"Συνάδελφε"... το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι ότι λυπούμαστε για λογαριασμό σου.  

Θέλουμε επίσης να σου υπενθυμίσουμε ότι οι απειλές (και περισσότερο αυτές κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας) τιμωρούνται αυστηρότατα και είναι σοβαρά ποινικά αδικήματα (κάτι που πρέπει λογικά να το ξέρεις εκτός αν είσαι πραγματικά βλάκας).

Δεν θα πούμε περισσότερα γιατί εντοπίσαμε εύκολα ποιος είσαι (ναι... υπάρχει τρόπος να σε εντοπίσει κάποιος που ξέρει, γιατί αφήνεις ηλεκτρονικά ίχνη κι εμείς δεν είμαστε χαϊβάνια). Το μόνο που μας κρατάει από το να παραδώσουμε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να σε μηνύσουμε, είναι ότι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και δυστυχώς θα πάρει η μπάλα και κάποιους που δεν φταίνε. Σε αφήνουμε λοιπόν στη μιζέρια σου και στη βλακεία σου να απειλείς όσο θες. Γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο πως δεν φοβόμαστε γιατί απλούστατα δεν έχουμε κάνει κάτι για να φοβηθούμε. Άντε καληνύχτα λοιπόν και να ξέρεις πως τώρα που μπήκες στο στόχαστρο του κολόκουρου δεν θα τη βγάλεις καθαρή. Γιατί είσαι ένας ψευτόμαγκας αεριτζής, κάνεις κακό στο κλάδο και για να γελάσουμε και λίγο σε σχέση με τη φωτογραφία που μας έστειλες : "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ"

Για το φίλο που σχολιάζει στο YouTube του ανταποδίδουμε τα φιλάκια ********** και τον ενημερώνουμε ότι αντέχουμε στο ξύλο (δεν πιστεύουμε να χτυπάς και το αδύνατο φύλο). Και γι' αυτόν ισχύουν τα παραπάνω αλλά με τη διαφορά ότι όντως στο συγκεκριμένο video εμφανίζονται και πρόσωπα που δεν θα έπρεπε (γιατί δεν έχουν σχέση με αυτά που θέλουμε να καταδείξουμε). Και επειδή θεωρούμε (ομόφωνα στο κολόκουρο) ότι είσαι ένα από αυτά σε συγχωρούμε. Σε επόμενο video δεν θα σε συμπεριλάβουμε. ΟΚ ??

Τώρα για τον τρίτο που μας έστειλε mail από τον λογαριασμό του ΤΕΕ και μας απειλεί ότι θα μας βρει και θα μας δώσει τα α......α μας να τα φάμε τι να πούμε ??? Αυτός απαλλάσσεται λόγω βλακείας !!! Εξάλλου με 10 α........α μπορεί να βαρυστομαχιάσουμε.

Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με κάτι ωραίες αποκαλύψεις για τους "εκπροσώπους" σας στις εργοληπτικές οργανώσεις. Κοίτα να δεις που "τυχαία" βρήκαμε κάτι λίστες που συμπεριλαμβάνουν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ εκπρόσωπο εργοληπτικής οργάνωσης... Αυτό θα πει να παλεύεις (δήθεν) για τους άλλους και να παίρνεις τα έργα για πάρτη σου !!! Τώρα που λήγει ο χρόνος μην ξεχάσετε να πάτε όλοι να πληρώσετε !!! ααααα θα σας μαλώσουμε αν δεν πληρώσετε αμέσως... πως θα κάνουμε συνδικαλιστικό αγώνα ??? Δεν βλέπετε τι μάχες δίνουμε καθημερινά ??? (να αρπάξουμε κανά έργο σε καλή υπηρεσία για πάρτη μας - και μεγαλούτσικο - κι εσείς να τρώγεστε μεταξύ σας ???)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου