Συμμετοχή

Η συμμετοχή όλων μας σε τέτοιου είδους εγχειρήματα όπως το κολόκουρο είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη. Δεν μπορεί να διαμαρτυρόμαστε για τα κακώς κείμενα και ταυτόχρονα να μην κάνουμε τίποτα παρά μόνο να καθόμαστε και να σχολιάζουμε.

Το διαδίκτυο μας προσφέρει τη δυνατότητα να "χτυπήσουμε" το κακό στη ρίζα του, αφού το μόνο που φοβούνται ορισμένοι είναι η δημοσιότητα. Και αυτοί οι "ορισμένοι" είναι και από την πλευρά της πολιτείας και από την πλευρά των εργοληπτών (π.χ. σύλλογοι, ενώσεις, επιμελητήρια, μεμονωμένοι μεγαλο-εργολάβοι και επαγγελματίες αεριτζήδες).

Το μόνο που σας ζητάμε είναι να στέλνετε για δημοσίευση κάθε τι σχετικό με τον κλάδο μας. Είναι πάρα πολύ απλό, από την καρέκλα του γραφείου σας ή την πολυθρόνα του σπιτιού σας. Απλά ανοίξτε τον υπολογιστή σας και στείλτε mail στο :

k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Μη φοβάστε να στείλετε τις δουλειές που "φτιάχτηκαν" ακόμα κι αν είσαστε μέσα στον "αέρα". Κι εμείς μερικές φορές το κάνουμε για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πράγματα και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με μια μόνο κίνηση όλοι σας μπορείτε να βοηθήσετε. Διαθέτοντας μόνο 2-3 λεπτά την εβδομάδα από τον χρόνο σας μπορείτε να κάνετε κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους και κάποιους άλλους να χάσουν τις καρέκλες τους.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

Αντίθετα, θα βοηθήσετε κι εσείς να αλλάξει η αρρωστημένη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και από την οποία δεν υπάρχει οδός διαφυγής. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ !

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

Η ομάδα του κολόκουρου θα φροντίσει για όλα τα άλλα. Για δημοσίευση σε άλλες ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας, για αποστολή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, για αποστολή σε υπουργεία και διευθυντικά γραφεία, κλπ... Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, δεν είμαστε ανώνυμοι και αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για τη λειτουργία και υποστήριξη αυτού του blog. Υποστηριζόμαστε από ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά δικηγορικά γραφεία της Ελλάδας και είμαστε πάντα στη διάθεση των αρχών.

Στείλτε μας άφοβα αποτελέσματα διαγωνισμών, δήμους, κοινότητες, υπουργεία, υπηρεσίες που δεν πληρώνουν, δημάρχους, κοινοτάρχες, επιβλέποντες και προϊστάμενους που τα "παίρνουν" και ότι άλλο σχετικό με τον κλάδο μας. 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Επικοινωνήστε τώρα : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m