Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!

Αγαπητοί φίλοι του Κολόκουρου σας χαιρετούμε,

μετά από αρκετό καιρό, σχεδόν 2 μήνες από την τελευταία μας δημοσίευση, επανερχόμαστε με το πιο δυσάρεστο νέο που θα μπορούσαμε να έχουμε, για το οποίο φυσικά οι περισσότεροι θα είσατε ενήμεροι.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔΜΕΔΕ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011 !

Το τέλος μιας ιστορικής οργάνωσης.
Ναι, καλά διαβάζετε. Η επανεκλογή Ρωμοσιού και της παρέας του σημαίνει και το τέλος της οργάνωσης η οποία αφέθηκε πλέον στα χέρια "ξεπουλημένων" επαγγελματιών συνδικαλιστών.

Πολλοί ίσως να νόμιζαν ότι ο τίτλος του άρθρου αναφερόταν στο τέλος του Κολόκουρου. Ίσως και να ήλπιζαν σε αυτό. Θα τους πικράνουμε. Το Κολόκουρο θα είναι εδώ, ειδικά τώρα που ο Εργοληπτικός Κόσμος το έχει ανάγκη και θα συνεχίσει να μάχεται !

Θα μάχεται ακόμα και για τα τετελεσμένα.

Περιμένετε λίγο να καταλαγιάσουν τα πράγματα με τη γενικότερη αστάθεια που επικρατεί στη χώρα μας και θα δείτε τι έχει να γίνει.

Υλικό (γι' αυτούς που ξέχασαν) υπάρχει πολύ και αδημοσίευτο. Και θα παραχθεί κι άλλο. Θα δημοσιεύσουμε τα πάντα.

Και μόλις γεμίσουμε ένα ωραίο DVD, θα το στείλουμε σε υπουργούς, γραμματείς και φαρισαίους και φυσικά σε όλα τα ΜΜΕ. Να δούμε θα συγκινηθεί κανείς ?

Ακόμα περιμένουμε το έκτρωμα του ΥΠΟΜΕΔΙ, δηλαδή το νέο Νόμο για τα δημόσια έργα, που όπως κατ' επανάληψη έχουμε τονίσει, αποτελεί την ταφόπλακα στο μνήμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Τίποτα δεν έγινε για να ανατραπεί αυτό το έκτρωμα και από καμία εργοληπτική οργάνωση. Φαίνεται ότι τους αρέσει έτσι όπως είναι, ενώ πολλοί "Συνάδελφοι" εργολήπτες δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα.

Οπότε όλα καλά...

Περαστικά στα μέλη της ΠΕΔΜΕΔΕ. Να τους χαίρεστε !!!


k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

2 σχόλια:

  1. ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ 3 ΤΑΞΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΕΔΜΕΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΙΚΡΩΝ - ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ βλέπω να ξυπνάμε. Συνάδελφε (και όποιος άλλος), αν ενδιαφέρεσαι για το νέο σύλλογο που λες, στείλε mail στο κολοκουρο με το τηλέφωνό σου και το mail σου, να μας φέρει σε επαφή, να μη τα δημοσιεύουμε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή