Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Το ξύλο ποιος θα το φάει στο τέλος ;;;

Ευχαριστούμε πολύ τον Συνάδελφο που μας έστειλε τα videos από την αποχή παρωδία που οργάνωσαν οι 5 "ΠΡΟΕΔΡΟΙ" και την συνάντηση-συζήτηση που ακολούθησε μετά. Ήταν και το Κολόκουρο εκεί (γι' αυτούς που αναρωτιούνται) αλλά αντί για σχόλια θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει.

Θα βρείτε κι άλλα σχετικά videos αν ψάξετε λίγο...
Το θέμα είναι πως οι 5 "ΠΡΟΕΔΡΟΙ" παραλίγο να φάνε ξύλο και από τους διαλόγους θα καταλάβετε το κλίμα που επικτατούσε. Είναι επίσης λυπηρό πως ελάχιστοι ήταν οι Συνάδελφοι από την Αττική, ενώ περισσότεροι και σίγουρα πιο σοβαροί, αποφασισμένοι και μαχητικοί ήταν οι Συνάδελφοι της επαρχίας.

Ας παραδειγματιστούν λίγο οι "Αθηναίοι" μπας και γίνει τίποτα.

Για τους "Συνδικαλιστές" μας τα έχουμε ξαναπεί. Οι άνθρωποι είναι κοινώς για τα "μπάζα". Δεν χρησιμοποιούμε άλλες εκφράσεις όπως "Πουλημένοι", "Ξεφτίλες", "Ανεπαρκείς", "Ηλίθιοι", κλπ... γιατί έχουμε δεχθεί και απειλές για μηνύσεις !!!

Η απάντησή μας είναι ότι θα μας κάνετε τα 3 - 2 !!!

Θα δείτε σε λίγο καιρό που θα σκάσει μύτη η ΝΕΑ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...
Επίσης να μη φοβάστε τους χαρακτηρισμούς του Κολόκουρου (που σας αξίζουν) αλλά το ξύλο που θα φάτε από τους εξαγριωμένους πλέον (και δίκαια) Συναδέλφους μας από όλη την Ελλάδα και κυρίως από την Ελληνική Επαρχία.

Τέλος τα λόγια, ώρα για αγώνα ...

Ο Αγωνιστής Νο.1 Βλάχος του ΣΑΤΕΟ Αγωνιστής Νο.2 Μανδηλαράς ΠΕΔΜΗΕΔΕΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !!!!ΠΕΣ ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ !!!! Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ !!!!ΜΠΡΑΒΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ στους Συναδέλφους για τα πολύ καλά και αποκαλυπτικά videos.

Επικοινωνείτε ελεύθερα στέλνοντας υλικό στο :

k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου