Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ "ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ" ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ 30/11/2010

Γεια σας αγαπητοί φίλοι του Κολόκουρου. Επανερχόμαστε με νέα videos, από το Δήμο Γέρακα αυτή τη φορά. Έγιναν κάποιες προσπάθειες να "φτιαχτεί" η δουλειά, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό επειδή υπάρχει συγκεκριμένος εργολάβος ο οποίος έχει την επαγγελματική του έδρα στο Δήμο και θεωρεί ότι πρέπει να κατασκευάζει όλα τα έργα αυτός. Ο κύριος αυτός φαίνεται ολοκάθαρα στο video μας και ακούγεται επίσης να "προσφέρει" 10% του προϋπολογισμού του έργου σε μετρητά για να του αφήσουνε το έργο. Ακούγεται και κάποιος άλλος ο οποίος προσφέρει 15% και η πιο λογική και ψύχραιμη κυρία να διαμαρτύρεται ζητώντας να τηρηθούν οι γνωστές διαδικασίες, δηλαδή κλήρωση και 3% που είναι το συνηθισμένο. Τελικά η έκπτωση ξεπέρασε το 50%, το έργο είναι στην πραγματικότητα "μούφα" κατά την ταπεινή μας άποψη και πιστεύουμε πως σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται ο προϋπολογισμός του στις εργασίες που πρόκειται πραγματικά να γίνουν και να πιστοποιηθούν. Μακάρι να βγούμε εμείς λάθος. Για την ιστορία, τίτλος του έργου είναι "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Ο.Τ. 706 ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟ". Εμείς δεν πρόκειται να το ψάξουμε παραπάνω. Όποιος θέλει ας πάει στο συγκεκριμένο Ο.Τ. ας βγάλει μερικές φωτογραφίες, ας ψάξει να βρει τη μελέτη του έργου και αργότερα τις επιμετρήσεις του και να κάνει σύγκριση.

Ας περάσουμε στο "ψητό", δηλαδή στα καυτά videos. Τι Τζούλια Αλεξανδράτου και βλακείες... Εδώ γίνεται το άγριο sex !!!

#1 Video - Δεν κρατάμε πλέον ούτε τα προσχήματα. Όλα γίνονται μές στη μέση του δρόμου, σε κοινή θέα ακριβώς μπροστά από το Δημαρχείο.


#2 Video - Δύο εκφράσεις ακούγονται στο video αυτό που είναι χαρακτηριστικές της εποχής μας και του τι περνάει ο κλάδος. Δυναμώστε την ένταση και ακούστε προσεκτικά. "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ" και "ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ".


#3 Video - Ακούστε προσεκτικά τι λέγεται στο video. Ενδεικτικό του τι συμβαίνει στο σύνολο των δημοπρασιών που γίνονται σήμερα. Η κατάντια μας !!!


#4 Video - Η δουλειά έχει πλέον χαλάσει. Δείτε στο video να ανεβαίνει στο διάδρομο αυτός που τη χάλασε. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ !!! Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!


#5 Video - Και μια εικόνα του εωτερικού χώρου του Δημαρχείου Γέρακα για όσους δεν ξέρουν πως είναι. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΕ ΑΝΑΔΟΧΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ !!! ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ !!!



ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΟΥΡΟ : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου