Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

Με τον τίτλο : "ΙΔΟΥ Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" και πριν 13 ολόκληρα χρόνια είχε δημοσιεύσει άρθρο η εφημερίδα "Το Βήμα". Μάλιστα υπάρχουν και απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι με τα ονόματα των συνομιλούντων. Γνωστά και μη εξαιρετέα ονόματα, κυρίως στους κατασκευαστές και λιγότερο στους αεριτζήδες. Μιλάμε για όλη την περιοχή που εκτείνεται από Γραμματικό, Νέα Μάκρη, Ωρωπό, κλπ... κλπ...

Ψάχνοντας στα αρχεία του "Βήματος" για άλλο θέμα, πέσαμε τυχαία πάνω στο άρθρο και είπαμε να σας το δώσουμε. Είμαστε βέβαιοι πως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ή γνωρίζατε ή είχατε συνεργαστεί με κάποιο από τα πρόσωπα που αναφέρονται... Εμείς είχαμε συνεργαστεί, μόνο που τότε δεν υπήρχαν blogs... Αλλιώς θα τα είχαμε βγάλει πρώτα εμείς !!!

Το θέμα σε όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο ξέρετε ποιο είναι ;
ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
Δυστυχώς ερχόμαστε να κάνουμε τη δυσάρεστη διαπίστωση πως
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ! 
(κάτι που το έχουμε πει όλοι μας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας).

Πολλά από τα πρόσωπα που αναφέρονται (με ονοματεπώνυμα) συνεχίζουν να ασκούν ακόμα και σήμερα καθήκοντα, ενώ από αυτά που γνωρίζουμε, κάποια δεν τιμωρήθηκαν καν. Την έβγαλαν καθαρή. Χρειάζεται να πούμε εμείς τα ονόματα ;;; Οι διάλογοι λένε τα ονόματα από μόνοι τους.

Είναι τυχαίο που υπάλληλοι παρκάρουν έξω από κοινοτικά καταστήματα και δημαρχεία υπερπολυτελή αυτοκίνητα (π.χ. BMW για όσους μας κατάλαβαν...) κι εμείς οι "πλούσιοι" εργολάβοι κυκλοφορούμε με το ρημάδι 15ετίας ;

Έτσι λοιπόν για να βλέπουν και οι νέοι συνάδελφοι πως τα ίδια γίνονταν και στο παρελθόν και να μην απογοητεύονται με τη σημερινή κατάσταση. Χάλια τότε, χειρότερα χάλια σήμερα. Και να βλέπουν και οι παλαιότεροι που οδήγησαν - με την ανοχή και συν-ενοχή τους - το σύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK : Ιδού η μαφία της Ανατολικής Αττικής

Εναλλακτικά δείτε και αυτό με ίδιο περιεχόμενο : Η διαφθορά στους Δήμους

Δεν έχουμε ξεχάσει αυτά που σας έχουμε υποσχεθεί. Θα σας τα παρουσιάσουμε όλα !!!
Απλά και λόγω εορτών και λοιπών υποχρεώσεων είμαστε λίγο πιο χαλαροί.

Αν έχετε κι εσείς παρόμοιο υλικό ή θέλετε να στείλετε κάτι σχετικό με τον κλάδο μας για δημοσίευση, είσαστε ευπρόσδεκτοι, ακόμα και ανώνυμα.

k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου