Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τι γίνεται επιτέλους με το ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ;

Γνωρίζαμε και έχουμε στη λιστα μας το Δήμο Νίκαιας ως έναν από τους χειρότερους στο θέμα των πληρωμών των έργων. Γι' αυτό όποιος πάει και ζητήσει δουλειά στο Δήμο Νίκαιας θα του τη δώσουν αμέσως (χαχαχαχα), ενώ όποιος πάει και χτυπήσει δουλειά εκεί θα πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο.
Λάβαμε όμως στο mail μας την παρακάτω φωτογραφία που δείχνει κάτι άλλο, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Δείτε την και αν έχετε περισσότερες πληροφορίες και θέλετε μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα και ανώνυμα.



Γνωρίζουμε επίσης πως υπάρχουν και κατα-δικαστικές αποφάσεις κατά του συγκεκριμένου Δήμου σε θέματα οφειλών προς Συναδέλφους και πως αρκετοί ακόμα έχουν στραφεί εναντίον του. Όμως εδώ υπάρχει μια Δημόσια τοποθέτηση που αναιρεί τα προηγούμενα. Και για να μην παρεξηγηθούμε (προς Θεού), δεν λέμε γιατί πληρώθηκε ο Συνάδελφος ή οι Συνάδελφοι (αν πληρώθηκαν), αλλά μήπως υπάρχουν κι εκεί κρούσματα διαφθοράς μεταξύ των διοικούντων και των εργολάβων (π.χ. απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένους, κλπ...). Εμείς θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον από τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας και αν μάθουμε περισσότερα θα τα δείτε κι εσείς εδώ. 

Στείλτε ότι ανάλογο υλικό έχετε στο : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου