Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Οι πουλημένοι !!!

Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στο "κολόκουρο" του 2011 πλέον. Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, υγεία και καλές δουλειές. Αν και το τελευταίο δεν το βλέπουμε. Μάλιστα θα λέγαμε πως το 2011 αναμένεται χειρότερο από το 2010, όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης και της αναμενόμενης μείωσης των κονδυλίων των δημοσίων επενδύσεων, αλλά και λόγω της ψήφισης του "νέου" νόμου για τα δημόσια έργα.

Έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα στο ζήτημα αυτό και συγκεκριμένα είχαμε αναφέρει πως η ψήφιση του νόμου όπως αυτός παρουσιάστηκε θα είναι απλά η ταφόπλακα στο μνήμα των μικρομεσαίων εργοληπτικών επιχειρήσεων. Και την ευθύνη τη φέρουν σε ένα μεγάλο βαθμό οι εργοληπτικές οργανώσεις και φυσικά και εσείς οι ίδιοι που τους πληρώνετε. (Γι' αυτούς που μας ρωτάνε αν είμαστε γραμμένοι σε κάποια οργάνωση τους απαντούμε ΟΧΙ. Ήμασταν γραμμένοι και δεν ξαναπληρώσαμε ποτέ).

Μιας και πρόσφατα ήταν "Τα Φώτα" θα μιλήσουμε για κάποιους "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" των εργοληπτικών οργανώσεων και του Τ.Ε.Ε. Όπως είχαμε προαναφέρει σε παλαιότερη δημοσίευση, έχει έρθει στο κολόκουρο επώνυμη καταγγελία Συναδέλφου, που μας αναφέρει με λεπτομέρειες πως τον "πούλησαν" οι εκπρόσωποι του Τ.Ε.Ε. και των εργοληπτικών οργανώσεων.

Ο Συνάδελφος δεν μας επέτρεψε να δημοσιεύσουμε ονόματα (ούτε το δικό του), καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, μας υποσχέθηκε όμως πως όταν βγουν αποφάσεις δικαστηρίων θα μας επιτρέψει να δημοσιεύσουμε την πλήρη ιστορία (εννοείται πως το κολόκουρο έχει τα πλήρη στοιχεία όλων και έχει επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Συναδέλφου).

Ακολουθεί μια περίληψη της ιστορίας την οποία έχουμε συντάξει εμείς (και όχι ο Συνάδελφος).
* * *
Σε Αίτηση Θεραπείας του Συναδέλφου η οποία επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα συγκλήθηκε το κατά το νόμο πενταμελές συμβούλιο που θα εξέταζε την Αίτηση αυτή. Στο συμβούλιο αυτό (και γενικά σε αυτά τα συμβούλια) οι συνάδελφοι εκπροσωπούνται από ένα μέλος του Τ.Ε.Ε. και ένα μέλος εργοληπτικής οργάνωσης.

Ενώ όλοι παραδέχτηκαν (προφορικά) πως ο Συνάδελφος είχε δίκιο στους ισχυρισμούς του (αφού τους αποδεικνύει και με έγγραφα), στη (μυστική) ψηφοφορία που ακολούθησε με έκπληξη διαπίστωσε πως τα δύο μέλη του συμβουλίου ψήφισαν ΚΑΤΑ !!! Και όχι μόνο ψήφισαν ΚΑΤΑ, αλλά στην ουσία ψήφισαν υπέρ της απόρριψης της αίτησης θεραπείας για ΝΟΜΙΚΟΥΣ λόγους !!!

Δηλαδή 2 μηχανικοί, 2 τεχνικοί, 2 "συνάδελφοι" που εξ ορισμού και εκ της ιδιότητάς τους παρεβρέθηκαν στο συμβούλιο για τεχνικής φύσεως θέματα, εξέφρασαν άποψη για νομικά ζητήματα και ψήφισαν ΚΑΤΑ του Συναδέλφου.
* * *

Ένα έχουμε να πούμε : ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!! Από εδώ και πέρα όπου γράφει ΞΕΦΤΙΛΑΣ στα λεξικά θα γράφουμε το όνομά σας !!!

Δεν είναι μόνο ότι "αποφασίσατε" για ζητήματα που δεν ήταν της αρμοδιότητας σας (αν υπάρχει νομικό ζήτημα θα το βρουν οι Δικαστές και όχι εσείς) αλλά παραβήκατε και τις ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ του συνδικαλισμού, δηλαδή να υπερασπίζεστε τα μέλη σας και να μεριμνάτε για :
"....... την ανύψωση της επαγγελματικής και επιστημονικής στάθμης, την προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων, καθώς και την προαγωγή και βελτίωση των όρων άσκησης του επαγγέλματος......"

Για εμάς, αλλά και για κάθε μέσης νοημοσύνης άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από δημόσια έργα, είναι προφανέστατο πως ο Συνάδελφος έχει 100% δίκιο, έχει ταλαιπωρηθεί, έχει ζημιωθεί, έχει κουραστεί και εσείς αντί να τον βοηθήσετε - ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ - με την αρνητική ψήφο σας του δώσατε το τελειωτικό χτύπημα.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και σας ευχόμαστε τα χειρότερα γιατί αυτά σας αξίζουν. Αν είχατε έστω και λίγη τσίπα πάνω σας θα έπρεπε να επικοινωνήσετε μαζί του και τουλάχιστον να του ζητήσετε συγνώμη. Αντιθέτως, επικοινώνησε αυτός μαζί σας και όχι μόνο υπεραμυνθήκατε της ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ και ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ σας, αλλά τον συμβουλέψατε να "γλύψει" την Υπηρεσία για να λυθεί ένα θέμα στο οποίο έχει 100% δίκιο.

Δηλαδή εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι !!! ΒΟΔΙΑΑΑΑΑ !!!

Για τον "κύριο" του Τ.Ε.Ε. θα μάθουμε και θα σας ενημερώσουμε. Για τον άλλον Συνδικαλιστή, που τον ξέρουμε πολύ καλά, ούτε ψύλλος στον κόρφο του !!!

Ένα έχουμε να σου πούμε : Κανόνισε να πάρεις καμιά επιταγή, να ζητήσεις να πάρεις καμιά δουλειά ή να είσαι μέσα σε καμιά λίστα και την επόμενη μέρα θα είσαι στον Εισαγγελέα.
Ναι... σε σένα το λέμε "κύριε" εκπρόσωπε των εργοληπτικών οργανώσεων.

Και μόλις γίνουν τα Δικαστήρια (υπάρχουν και ποινικά γιατί ο Συνάδελφος έχει υποβάλλει και μήνυση στην Υπηρεσία) θα δεις το ονοματάκι σου με τη φάτσα σου σε όλο το διαδίκτυο. ΞΕΦΤΙΛΑ !!!
(ακόμα και άδικο να είχε ο Συνάδελφός μας ΕΠΡΕΠΕ να τον υπερασπιστείς !!!)

Συνάδελφε έχεις την αμέριστη συμπαράσταση και συμπάθειά μας. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα και είμαστε βέβαιοι πως στο τέλος θα δικαιωθείς. Στηρίζουμε έμπρακτα τον αγώνα σου και σε ευχαριστούμε για το υλικό που μας έστειλες. Στα δικαστήρια θα είμαστε κοντά σου.

Συνάδελφοι, ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ και ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ μακριά από τις ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. Η παραπάνω ιστορία είναι μόνο σταγόνα στον ωκεανό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον πως οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν τα καλό μας, αλλά μόνο το καλό ΤΟΥΣ !!!

Η μόνη λύση είναι ΝΕΑ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !!! 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ και στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ !!!

Το κολόκουρο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να φέρει σε επαφή όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για την δημιουργία ενός νέου μαχητικού και αποτελεσματικού συνδικαλιστικού οργάνου. Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας, το mail σας και το τηλέφωνό σας στο : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m και εμείς θα αναλάβουμε να το προωθήσουμε σε άλλους συναδέλφους που θα μας στείλουν με τον ίδιο τρόπο τα στοιχεία τους. ΔΕΝ θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία σας στο διαδίκτυο, απλά θα τα προωθήσουμε MONO σε άλλους ενδιαφερόμενους συναδέλφους.

Μαζευτείτε !!!! 20 άτομα χρειάζονται να φτιάξουν ένα σωματείο !!!

Δεν υπάρχουν 20 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ που να έχουν αηδιάσει με το ΣΥΣΤΗΜΑ και με τους ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ???

Άντε... τι περιμένετε ?? Να κάνει το κολόκουρο συνδικαλιστική οργάνωση ??

Στείλτε τώρα στο : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου