Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αντί για ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ πάρτε μια "Συμβολική Αποχή" !

Μόλις στο προηγούμενο άρθρο μας είχαμε γράψει για τους "εκπροσώπους" μας και τους "συνδικαλιστές" μας του Τ.Ε.Ε. και των εργοληπτικών οργανώσεων. Σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011 τι να πούμε ;

Για τη "Συμβολική Αποχή" από τις δημοπρασίες ;

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Δεν ξέρουμε αν αυτοί που μας εκπροσωπούν είναι ανίκανοι, ηλίθιοι, ή και τα δυο μαζί ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί...

Διαβάστε σας παρακαλούμε, όσοι δεν έχετε διαβάσει, το κείμενο του Τ.Ε.Ε. σχετικά με τη σημερινή "Συμβολική Αποχή", το οποίο αποδέχονται και προσυπογράφουν και οι εργοληπτικές μας οργανώσεις και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Για να διαβάσετε το κείμενο κάντε κλικ εδώ.

Τι κριτική να κάνει κανείς σε αυτό ;

Εδώ μιλάμε πως έχουν "ζωγραφίσει" οι άνθρωποι. Θα λύσουμε με την "αντίσταση" όλα μας τα προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα θα λύσουμε και τα προβλήματα όλων των Ελλήνων. Και των μη μηχανικών.

Δηλαδή θα λύσουμε και το ασφαλιστικό, και το τραπεζικό και το φορολογικό και την ανεργία....

Από τις 2 σελίδες του κειμένου, η μία είναι γεμάτη γενικότητες και αερολογίες (για να μην πούμε μακακίες), έτσι σε ένα ακαδημαϊκό επίπεδο για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες.

Και κάπου γίνεται και μια "μίξη" των προβλημάτων των μηχανικών του δημοσίου, με τους μηχανικούς που ασχολούνται με ιδιωτικά έργα και με τους μηχανικούς Ε.Δ.Ε.

Τα βάλαμε όλα στην κατσαρόλα και ότι γίνει. Δε νομίζουμε ότι έχουμε ξαναδιαβάσει πιο κακογραμμένη, αόριστη, γενικόλογη και ζημιογόνα για τον κλάδο ανακοίνωση, που (αν έχετε το Θεό σας) καλεί τους μηχανικούς Ε.Δ.Ε. σε "Συμβολική Αποχή" !!!

Για άλλη μια φορά Ντροπή και Αίσχος !!!

Αν απαξιώνεται το επάγγελμα του μηχανικού - και ειδικότερα του Ε.Δ.Ε - είναι επειδή έχουν ασχοληθεί με το συνδικαλισμό κάτι "μπουμπούκια" σαν κι εσάς που συντάξατε το συγκεκριμένο "Δελτίο Τύπου". Μάλιστα ο χαρακτηρισμός του και μόνο σαν "Δελτίο Τύπου" μας κάνει Πανελλαδικώς ρεζίλι, αφού κανείς δεν βγάζει νόημα για τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου του μηχανικού.

Αλλά είπαμε, εσείς μόνο "σούπες" ξέρετε να φτιάχνετε και να βάζετε και την "κουτάλα" μέσα στην κατσαρόλα όποτε έχετε την ευκαιρία και να "ρουφάτε".

Βρε ΖΩΑ... ο κλάδος του μηχανικού με τις δεκάδες διαφορετικές ειδικότητες και πεδία, θέλει και χρειάζεται και απαιτεί ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ !!! Δεν είμαστε ούτε δικηγόροι, ούτε φαρμακοποιοί !!!

Τι άλλο να πούμε ; Τα είπαμε όλα...

Πιστεύουμε ότι το βλέπετε κι εσείς πως δεν υπάρχει άλλη λύση από τη δημιουργία ενός ΝΕΟΥ ανεξάρτητου και αχρωμάτιστου συνδικαλιστικού οργάνου, πριν να είναι πολύ αργά. Ήδη πιστεύουμε ότι διανύουμε τις τελευταίες μέρες του εργοληπτικού κλάδου όπως τον ξέραμε. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα και πολλά θα αλλάξουν σύντομα.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ !!! 
ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ !!!
ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!

Διαβάστε και το προηγούμενο άρθρο και όσοι ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ στείλτε τα στοιχεία σας στο :

k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου