Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τα λαμόγια του Κορυδαλλού είναι έξω από τον Κορυδαλλό !!!

Γειά σας και πάλι φίλες και φίλοι του κολόκουρου. Επανερχόμαστε με μια μικρή αλλαγή σε αυτά που είχαμε προαναγγείλει καθώς έφτασαν στο κολόκουρο νέα στοιχεία για τον Δήμο Κορυδαλλού. Τον συγκεκριμένο Δήμο τον είχαμε ήδη βάλει στη μαύρη λίστα. Εδώ έχουμε μια πολύ πρόσφατη διαταγή πληρωμής κατά του Δήμου για ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό.

Θέλουμε να δώσουμε δημόσια συγχαρητήρια στους Συναδέλφους για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για τα αυτονόητα και να τους ενημερώσουμε πως θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Με αφορμή και τη σημερινή δημοσίευση, καλούμε όλους τους Συναδέλφους να χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους. Θα υπάρξει νέα δημοσίευση που θα αναφέρει τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να στραφείτε δικαστικά κατά των φορέων που σας οφείλουν.

Και περνάμε στο υλικό :

Ευλόγησον... τη θεμελίωση... Άλλος πληρώνει, άλλος πουλάει μούρη !!!


Η γνωστή τακτική... θα κάνουμε τα πάντα για να μην πληρώσουμε !!!

Η Διαταγή Πληρωμής 




ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ !!!

Όπως θα σε έχουν ενημερώσει και οι δικηγόροι σου Συνάδελφε, έχεις ακόμα αρκετό δρόμο και αγώνα. Το έχουμε περάσει κι εμείς και ξέρουμε πως είναι. Σου ευχόμαστε και πάλι ολόψυχα καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

Στείλε μας τα σημειώματά τους από τις ανακοπές κλπ... ώστε να τα δημοσιεύσουμε και να γελάσουμε όλοι μαζί. Ελπίζουμε βέβαια να μην προχωρήσουν σε ανακοπές, αλλά μάλλον δύσκολο.

Επίσης, αν έχεις στοιχεία για τα τιμολόγια σου, ότι δηλαδή πήραν τα χρήματα και τα έκαναν γιρλάντες, μπορείς ίσως να κάνεις και μήνυση. 

Η συμβουλή μας... συμβουλέψου κι έναν καλό ποινικολόγο... Μια μήνυση καλά "δεμένη" είναι ισοδύναμη με "εγκεκριμένο λογαριασμό"... Το πιάσατε το νόημα πιστεύουμε ;-)

Όσο για τα στοιχεία που θα χρειαστείς, μπορείς να τα αναζητήσεις σε άλλες υπηρεσίες, π.χ. Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Υπουργείο Εσωτερικών, Οικονομικών, κλπ. Γενικά, ο φορέας χρηματοδότησης ενός έργου έχει στοιχεία για τα χρήματα που έχει δώσει σε ένα Δήμο για ένα συγκεκριμένο έργο. Αναζήτησέ τα... Εμείς για έργο χρηματοδοτούμενο από τον Ο.Σ.Κ. (σχολεία), ψάξαμε και βρήκαμε πότε έστειλε τα χρήματα στο Δήμο και για ποια τιμολόγιά μας...

Συνάδελφοι... αγωνιστείτε !!! Οι εποχές άλλαξαν. 
Στα ταμεία δεν υπάρχει τίποτα για έργα...

Στείλτε μας το υλικό σας στο :

 k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

5 σχόλια:

  1. Οι οχλήσεις του εργολάβου είναι διαρκείς, οφείλονται 7η, 8η, 9η και 10η πληρωμή, λίγο πιο κάτω από τις 800.000 ευρώ. Τελικά την διακοπή εργασιών από το Καλοκαίρι του 2010 - (προχτές τα έπαναλάβαμε http://mirmigi.blogspot.com/2011/02/blog-post_9918.html) ακολούθησε η διαταγή πληρωμής, που δικαιώνει απολύτως όλες τις προηγούμενες αναφορές του tenekedoupoli για το θέμα αυτό.

    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αυτού του έργου από τον κύριο Κασιμάτη, εξελίσσεται σε μέγα πρόβλημα της πόλης, πιθανόν όμως αυτή τη φορά και για τον ίδιο προσωπικά.

    καλή συνέχεια για το blog σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί τίποτα από όλα αυτά να είναι αλήθεια.
    Ο Δήμαρχος μας ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ μας έχει διαβεβαίωσει ότι το έργο του Δημαρχείου συνεχίζει και θα έχει ολοκληρωθεί 1η Μαρτίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ τυπώσαμε πρόσκληση για τα εγκαίνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

    ΠΕΤΡΟΣ








    ΑπάντησηΔιαγραφή