Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εδώ τα λέμε όλα και τα δείχνουμε όλα

Όπως είχαμε υποσχεθεί σας παρουσιάζουμε μια πρώτη λίστα με "θεματοφύλακες", αναδόχους, και κολόκουρα. Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους που μας έστειλαν το υλικό. Εμείς απλά το τοποθετήσαμε σε μια λίστα και σας το παρουσιάζουμε. Πρόκειται κυρίως για πιο παλιά έργα, χρονολογίας 2006 και 2007. Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και πιο πρόσφατα στοιχεία. Η λίστα μιλάει από μόνη της. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο. Σας καλούμε να μας στείλετε κι εσείς το υλικό που έχετε ότι κι αν αφορά αυτό. Εμείς θα το δημοσιεύσουμε.

k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m


Δήμος Χαλανδρίου - Φτιαγμένη Δημοπρασία 23/11/2010

Το κολόκουρο επιστρέφει με 2 μικρά αποσπάσματα από το "τέλος" της διαδικασίας του "φτιαξίματος" ή "στησίματος" της δουλειάς (εργολαβίας) στο Δήμο Χαλανδρίου. Πρωταγωνιστεί γνωστός αεριτζής και θεματοφύλακας... στο 2ο βίντεο θα δείτε και το χαμόγελο της επιτυχίας για το στήσιμο της δουλειάς. Για την ιστορία και μόνο, υπήρχε ένας πανηλίθιος που ήθελε να "χαλάσει" τη δουλειά με το πρόσχημα ότι ο Δήμος Χαλανδρίου του χρωστάει και από άλλα έργα κι έτσι θεώρησε πως αν έπερνε και αυτό το έργο (με έκπτωση που θα ξεπερνούσε το 45%) θα μπορούσε να εισπράξει τις προηγούμενες οφειλές.

Τι σχόλιο να κάνουμε τώρα σε αυτό ?


Αντί ο βλάκας να δώσει 600-700 € σε ένα δικηγόρο να πάει να βγάλει μια διαταγή πληρωμής (έτσι για να υπάρχει) και να "εκβιάσει" έτσι το Δήμο, αυτός σκέφτηκε να πάει να πάρει κι άλλο έργο !!!

Στο τέλος επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι, κατάλαβαν ότι σε ένα Δήμο που δεν πληρώνει δεν έχει νόημα να πας να πάρεις "χτυπημένο" έργο και έτσι ακολούθησε η γνωστή διαδικασία της κλήρωσης. Καμιά 50αριά όλοι μαζί περίπου μισοί μέσα - μισοί έξω και το κολόκουρο που υποτίθεται ότι θα μοιραστεί θα είναι 150 € το πτυχίο. Όταν τα πάρετε να μας κεράσετε μια μπύρα για τη δωρεάν διαδικτυακή ψυχαγωγία και ενημέρωση που σας προσφέρουμε και με τα υπόλοιπα να πάτε να πληρώσετε τις συνδρομές σας στις ξεπουλημένες εργοληπτικές μας οργανώσεις !!! Λήγει ο χρόνος και σας περιμένουνε πως και πως να πάτε να πληρώσετε... κορόιδα !!!

Κατά τα άλλα δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε και να επαναλαμβανόμαστε. Έργα δεν υπάρχουν, οι δημόσιες επενδύσεις θα είναι μειωμένες κατά μερικά δις το 2011 και μέχρι να συντονιστεί ο μηχανισμός μετά τον Καλλικράτη, δεν βλέπουμε να υπάρχουν έργα, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Δείτε τα video... έτσι για να περνάει η ώρα...

Video #1 - Ο έλεγχος δικαιολογητικών από το θεματοφύλακα-αεριτζή κάτω ακριβώς από τη μύτη της υπηρεσίας. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάμε πλέον !!!


Video #2 - Το χαμόγελο της επιτυχίας για το φτιάξιμο της δουλειάς και τα 150 € κολόκουρο. Στο χέρι του θεματοφύλακα - αεριτζή η λίστα με τα ονόματα.


Στείλτε ότι υλικό έχετε στο : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

"Χαλασμένη" Δημοπρασία Ν.Α.Α.Α. 09-11-2010

Δείτε τα χάλια μας τα μαύρα. Πάνω από 100 εργολήπτες (αφού δεν υπάρχουν έργα προς δημοπράτηση) σε έργα καθαρισμού ρεμάτων της Αττικής. Υπήρχαν 3 λίστες ανάλογα με τις περιοχές (Βόρεια, Νότια και κεντρικά). Τελικά οι δουλειές χάλασαν και οι τρεις. Λογικό είναι ανάμεσα στα τόσα άτομα να υπάρχει ένας ηλίθιος, καραγκιόζης, ανεγκέφαλος, αντι-συνάδελφος και φυσικά ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του έθνους που προσφέρει υπερβολική έκτωση (άνω του 50%) για να κατασκευάσει (??? - σιγά μη το φτιάξει) ένα έργο... Συγχαρητήρια λοιπόν στους καραγκιόζηδες και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στο κράτος μας και στον Υπουργό μας για τα χρήματα που θα δώσει σ' ένα έργο που δεν θα κατασκευαστεί ποτέ, τουλάχιστον όπως θα έπρεπε να κατασκευαστεί και να επιμετρηθεί. Και μη μας πείτε ότι δεν θα τα "πάρουν" και οι επιβλέποντες και οι διευθύνοντες για να κάνουν τα στραβά μάτια στις επιμετρήσεις των έργων αυτών με τις εκπτώσεις άνω του 50% !!! ...σιγά να μην επιμετρηθούν σωστά τα χιλιάδες κυβικά μέσα τα ρέματα !!!

Μας δουλεύετε ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ???



ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΟΥΡΟ !!!

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Δείτε πως φτιάχνονται τα δημόσια έργα

Αγαπητοί φίλοι γειά σας και χαρά σας. Μετά από μια μικρή απουσία το κολόκουρο είναι πάλι εδώ κοντά σας. Αυτή τη φορά με καυτά videos από δημοπρασίες. Όπως είχαμε υποσχεθεί θα συλλέξουμε στοιχεία και θα δείξουμε σε όλους και κυρίως σε κάποιους δήθεν "συνδικαλιστές" που νοιάζονται για το καλό μας και σε κάποιους κυβερνόντες που θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλώς, πως γίνονται τα δημόσια έργα σήμερα, πως ανακηρύσσονται οι ανάδοχοι και πως δίνονται τα κολόκουρα.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Τα δημόσια έργα πάσχουν από σοβαρή ασθένια (όχι ανίατη) και πρέπει επειγόντως να μπουν στην εντατική. Το σύστημα Σουφλιά (της απόλυτης μειοδοσίας) και η αποδοχή του από τον Ρέππα είναι ένα τεράστιο λάθος, του οποίου οι συνέπειες έχουν ήδη αρχίσουν να φαίνονται σε όλα τα επίπεδα.

Δεν λέμε περισσότερα, θα επανέλθουμε σύντομα με σαφείς εξηγήσεις. Για την ώρα απολαύστε τα χάλια μας !!!

VIDEO 1 - Η συγκέντρωση των εργοληπτών




VIDEO 2 - Η κλήρωση




VIDEO 3 - Το τέλος και το κολόκουρο




ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m