Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Δήμος Χαλανδρίου - Φτιαγμένη Δημοπρασία 23/11/2010

Το κολόκουρο επιστρέφει με 2 μικρά αποσπάσματα από το "τέλος" της διαδικασίας του "φτιαξίματος" ή "στησίματος" της δουλειάς (εργολαβίας) στο Δήμο Χαλανδρίου. Πρωταγωνιστεί γνωστός αεριτζής και θεματοφύλακας... στο 2ο βίντεο θα δείτε και το χαμόγελο της επιτυχίας για το στήσιμο της δουλειάς. Για την ιστορία και μόνο, υπήρχε ένας πανηλίθιος που ήθελε να "χαλάσει" τη δουλειά με το πρόσχημα ότι ο Δήμος Χαλανδρίου του χρωστάει και από άλλα έργα κι έτσι θεώρησε πως αν έπερνε και αυτό το έργο (με έκπτωση που θα ξεπερνούσε το 45%) θα μπορούσε να εισπράξει τις προηγούμενες οφειλές.

Τι σχόλιο να κάνουμε τώρα σε αυτό ?


Αντί ο βλάκας να δώσει 600-700 € σε ένα δικηγόρο να πάει να βγάλει μια διαταγή πληρωμής (έτσι για να υπάρχει) και να "εκβιάσει" έτσι το Δήμο, αυτός σκέφτηκε να πάει να πάρει κι άλλο έργο !!!

Στο τέλος επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι, κατάλαβαν ότι σε ένα Δήμο που δεν πληρώνει δεν έχει νόημα να πας να πάρεις "χτυπημένο" έργο και έτσι ακολούθησε η γνωστή διαδικασία της κλήρωσης. Καμιά 50αριά όλοι μαζί περίπου μισοί μέσα - μισοί έξω και το κολόκουρο που υποτίθεται ότι θα μοιραστεί θα είναι 150 € το πτυχίο. Όταν τα πάρετε να μας κεράσετε μια μπύρα για τη δωρεάν διαδικτυακή ψυχαγωγία και ενημέρωση που σας προσφέρουμε και με τα υπόλοιπα να πάτε να πληρώσετε τις συνδρομές σας στις ξεπουλημένες εργοληπτικές μας οργανώσεις !!! Λήγει ο χρόνος και σας περιμένουνε πως και πως να πάτε να πληρώσετε... κορόιδα !!!

Κατά τα άλλα δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε και να επαναλαμβανόμαστε. Έργα δεν υπάρχουν, οι δημόσιες επενδύσεις θα είναι μειωμένες κατά μερικά δις το 2011 και μέχρι να συντονιστεί ο μηχανισμός μετά τον Καλλικράτη, δεν βλέπουμε να υπάρχουν έργα, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Δείτε τα video... έτσι για να περνάει η ώρα...

Video #1 - Ο έλεγχος δικαιολογητικών από το θεματοφύλακα-αεριτζή κάτω ακριβώς από τη μύτη της υπηρεσίας. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάμε πλέον !!!


Video #2 - Το χαμόγελο της επιτυχίας για το φτιάξιμο της δουλειάς και τα 150 € κολόκουρο. Στο χέρι του θεματοφύλακα - αεριτζή η λίστα με τα ονόματα.


Στείλτε ότι υλικό έχετε στο : k o l o k o u r o @ g m a i l . c o m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου